Preview Mode Links will not work in preview mode

Deckardårarna

Sep 16, 2021

Pernilla och Gunilla vadar genom höstens blodiga bokfloder, pratar om den svåra tvåan med Johanna Mo och Kerstin Bergman och så ger de sig själva ännu en klassisk deckarläxa. Välkomna till ett nytt avsnitt av Deckardårarna!


Jul 12, 2021

Skånska deckarnyheter, en välkänd britt som gillar Malmö, gamla Skånska mord med Richard Hobert och Järegårdhistorier. Och så har Pernilla och Gunilla gjort så klart gjort sin Langläxa. Välkomna till ett nytt sommaravsnitt med Deckardårarna!


Jun 5, 2021

Pernilla och Gunilla har läst nya deckare från Österlen i söder till Luleå i norr. Och så blir det lästips som räcker hela sommaren med hjälp av Anders de la Motte, Måns Nilsson och Anders Roslund.
En riktigt lång, skön sommar önskar Deckardårarna med ett extra långt avsnitt!


May 3, 2021

Skräck och deckare - kan man blanda det hur som helst? Gunilla och Pernilla diskuterar Mats Strandbergs skräckdeckare Konferensen och Agatha Christies klassiker Och så var de bara en. Och så berättar Mats Strandberg själv om bakgrunden till Konferensen och varför han gillar skräck. Det blir även ett par...


Mar 27, 2021

Deckardårarna  slår ett slag för den norska påskekrimtraditionen och pratar också påskläsning med skånska deckardebutanten Kristina Agnér. Dessutom blir det hästprat, pusseldeckarprat och en riktig djupdykning i tv-serier som Huss, Snöänglar och Jägarna 2.